Wanneer andere instanties niet kunnen helpen, is Kinderhulp er. Onvoorwaardelijk. We helpen met waar een kind behoefte aan heeft. En altijd via maatschappelijke organisaties. Bijvoorbeeld een maatschappelijk werker, bewindvoerder, wijkteam van de gemeente of jeugdhulpverlener.

Waarmee kan Kinderhulp u helpen?
Kinderhulp helpt met iets groots, of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. Bijvoorbeeld een dagje uit, fiets, opleiding, leesboek, warme winterjas of cadeautje van de Sint. Dingen die heel gewoon lijken, maar toch het verschil maken voor de kinderen. Nu en in hun toekomst.

Jongeren 18 tot 21 jarigen
Wij zijn er ook voor 18 tot 21 jarigen! We helpen jongeren graag met iets groots, of iets kleins. Een bed en kledingkast, laptop, een bijdrage aan een vervolgstudie, sportlessen. Of tóch die warme winterjas, goede schoenen en bril. Wat er maar nodig is!

Aanvragen
Jongeren en ouders kunnen niet zelf een aanvraag bij ons indienen. Iemand die professioneel bij de jongere betrokken is, kan dat wel. Bijvoorbeeld een jeugdhulpverlener, docent, maatschappelijk werker, bewindvoerder of wijkteam van de gemeente.